Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Please describe the issue you're having
If you accept the answer, please mark the topic as [SOLVED] by clicking the tick.

Moderators: RussH, cptr13

Forum rules
Just please remember to play nicely once you walk through the door. You can disagree with us, or any other commenters in this forum, but respect our space and keep your comments directed to the topic at hand.
Post Reply
PaulF
Posts: 4
Joined: 29 Nov 2017, 00:50
what is two(2) plus three(3) ?: 5

Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by PaulF » 29 Nov 2017, 00:59

I've done an upgrade on a 0.9.2 install to 0.9.4 the dashboard is showing all the information correctly but if i click on a candidate or company all i get is the name.

Can anyone please help.

User avatar
cptr13
Posts: 414
Joined: 23 Apr 2008, 01:53
what is two(2) plus three(3) ?: 5
Location: Mobile, AL
Contact:

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by cptr13 » 30 Nov 2017, 14:59

Sorry for the delayed response.

Did you follow the install documentation for the upgrade?

Need a lot more information.

What steps did you follow for the upgrade?
What is your hosting environment?

PaulF
Posts: 4
Joined: 29 Nov 2017, 00:50
what is two(2) plus three(3) ?: 5

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by PaulF » 30 Nov 2017, 22:18

Hi

I was unable to do a backup through the GUI on 0.9.2 it fails doing the full site backup (GUI backup now works on the 0.9.4) So i did the following:

1. I duplicated the 0.9.2 database in the Plesk control panel and created a new user and password for it

2. Uploaded all the 0.9.4 files to a new folder

3. Copied the 0.9.2 Attachments folder and all its content to the 9.04 folder.

4. Ran the install wizard

5. Test passed successfully results bellow
PHP version is 5.6.32.
PHP.ini: magic_quotes_runtime is disabled.
PHP.ini: register_globals is disabled.
PHP MySQL extension (mysql) is loaded.
PHP Sessions extension (session) is loaded.
PHP PCRE regular expressions extension (pcre) is loaded.
PHP CType string classification extension (ctype) is loaded.
PHP GD image manipulation library extension (gd) is loaded.
PHP LDAP library extension (ldap) is loaded.
PHP SOAP extension (soap) is loaded.
PHP zip extension is loaded.
Directory ./attachments/ is readable (permissions: 0755).
Directory ./attachments/ is writeable (permissions: 0755).
Creating a file within ./attachments/ succeeded.
Directories can be created inside ./attachments//.
Configuration file ./config.php is writable.
Creating a file within ./ succeeded.

6. Connected to the copied database see results below
MySQL connection was successful.
MySQL version is 5.5.58.
Database 'signia_CATS_9-4' selected.
Can create 'testtable' table.
Can insert into 'testtable' table.
Can update 'testtable' table.
Can delete from 'testtable' table.
Can drop table 'testtable'.
All tests passed successfully!

7. Then selected Use existing OpenCATS installation and automatically perform any necessary upgrade (recommended).

8. Skipped the Antiword, Pdftotext, Html2Text stage as this was not configured before

9. Logged in the dashboard all seems correct candidate details showing here but if i then click on a candidate or company name the details page just shows the name and nothing else.

The hosting environment is Ubuntu 14.04.5 LTS, PHP version is 5.6.32, MySQL version is 5.5.58.

User avatar
cptr13
Posts: 414
Joined: 23 Apr 2008, 01:53
what is two(2) plus three(3) ?: 5
Location: Mobile, AL
Contact:

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by cptr13 » 30 Nov 2017, 22:20

Are you getting any errors? Or just the blank pages?

PaulF
Posts: 4
Joined: 29 Nov 2017, 00:50
what is two(2) plus three(3) ?: 5

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by PaulF » 30 Nov 2017, 23:12

No errors showing but the page source code stops after the name

<table class="detailsInside" height="100%">
<tr>
<td class="vertical">Name:</td>
<td class="data">
<span style="font-weight: bold;" class="jobTitleCold">
Daniel Wood

I've attached a screen shot too but it does look like the code on the page just ends as above.
Attachments
screen.jpg
screen.jpg (19.3 KiB) Viewed 1245 times

User avatar
cptr13
Posts: 414
Joined: 23 Apr 2008, 01:53
what is two(2) plus three(3) ?: 5
Location: Mobile, AL
Contact:

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by cptr13 » 30 Nov 2017, 23:17

Ok, my gut says you're not using the "full" version of 0.9.4.


The current install instructions are for the "full" version on the downloads page:
https://github.com/opencats/OpenCATS/re ... 4-full.zip

If you downloaded and installed the "source code" version, you would need to do some additional install steps involving composer.

Can you confirm which version you installed?
https://github.com/opencats/OpenCATS/releases/tag/0.9.4

PaulF
Posts: 4
Joined: 29 Nov 2017, 00:50
what is two(2) plus three(3) ?: 5

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by PaulF » 01 Dec 2017, 01:11

Thanks for all the help

I'd not done the composer stage. Had a bit of a problem doing that as even though my php was 5.6 it was detecting as 5.5.9 so composer would not install so i used the --ignore-platform-reqs and it worked. removed the install block file re did the install wizard. Now every thing is showing on the details page. I'll give it a complete test in the morning to check there are no other issues but it looks good for now.

Thanks again for the help

User avatar
cptr13
Posts: 414
Joined: 23 Apr 2008, 01:53
what is two(2) plus three(3) ?: 5
Location: Mobile, AL
Contact:

Re: Candidate or Company Details not showing after Upgrade

Post by cptr13 » 01 Dec 2017, 02:17

Ok great. The full version doesn't need the composer steps.

If you swapped it out, should work.

Keep us posted please!

Post Reply